петак, 20. март 2020.

Савиндан, Ушће, 2020.


„Светосавска приредба је пуна осмеха, изненађења. Она увек испадне дивна јер наша наставница Јелена Драгојловић ради са пуно љубави за нас. Тада обележавамо нашег Свеца, Светог Саву.
Тако је било и овог понедељка, 27. 1. 2020. год. Све је било свечано, пуно топлине, нежности, али и уздаха да ли ће све  испасти како је планирано. Наша драга наставница је све осмислила, а ми се потрудили да све спроведемо у дело.
И на крају само речи хвале за наставницу, другаре, публику која нас је бодрила са пуно топлих осмеха и дивних аплауза који су нам и те како значили.
Хвала свима!

Ања Дугалић V разред,
ОШ „Милун Ивановић“, Ушће

„Сваке године 27. јануара славимо нашег заштитника Светог Саву. Славећи Савиндан чувамо сећање на првог српског архиепископа и просветитеља. Поводом великог празника за српски народ и српске школе, ученици наше школе су са наставницом верске наставе Јеленом Драгојловић припремили приредбу у част Светог Саве. Учешће у приредби су узели сви ученици од првог до осмог разреда који похађају верску наставу. О томе како смо се провели и каква је била приредба можете видети на сликама у прилогу“.

Сара Бељаковић VII разред,
ОШ „Милун Ивановић“, Ушће

„Стигао је јануар па тако и припреме за приредбу Светог Саве. Пробе смо имали после часова, а последње недеље у Дому културе. Били смо ведри и насмејани, иако смо ту проводили доста времена, али се на крају сав труд исплатио. Гледаоци су били одушевљени од декорације бине до глуме, певања, рецитовања. Ничега од овога не би било без нас веселих и насмејаних и наравно без наше вредне и уопрне наставнице Јелене Драгојловић“.

Милица Медаровић VIII разред,
ОШ „Милун Ивановић“, Ушће

„Пре неколико дана била је приредба. Сви родитељи су били задивљени како смо спремили приредбу. Сви се посебно захваљују учитељици Јелени Драгојловић зато што је припремила овако лепу приредбу поводом нашег Светитеља, Светог Саве“.

Тијана Планојевић III разред,
ОШ „Милун Ивановић“, Ушће

„Приредба је била дивна. Прелепо сам се провела и била ми је јако смешна сцена са патуљцима. О успеху приредбе говоре и аплаузи публике“.

Нађа Ердоглија IV разред,
ОШ „Милун Ивановић“, Ушће

Нема коментара:

Постави коментар