понедељак, 16. септембар 2019.

Грачаница-Зочиште-Велика Хоча-Дечани-Призрен- Св. Архангели-Бањска на Косову и Метохији

фото: Марина
13-15.9.2019.
Манастир Високи Дечани
Епархија рашко-призренска

Нема коментара:

Постави коментар