понедељак, 30. мај 2016.

Турица, 30.5.2016.


Предшколац Огњен
                      
Радови Невене Гавриловић, други разред
Заједнички рад: предшколац Огњен, другаци Александар и Невена и учитељица Брана Новаковић

Нема коментара:

Постави коментар