уторак, 16. јун 2020.

Онлајн концерт Дивне и Мелóда за публику широм света/ Divna Ljubojević & Melódi // Morgenland Festival Osnabrück 2020 - Online Edition


                                          
                                          
2017.
   Kонцерт Дивне Љубојевић и Мелóда био је доступан гледаоцима широм света, 20. јуна 2020. године у 19 часова. Kонцерт се може пратити на youtube каналу Morgenland Festivala.
   Morgenland Festival u Osnabriku ове године посвећен је музичким уметницима Балкана, а због пандемије организатор је омогућио да се сви концерти одрже преко интернета, на онлајн платформи Фестивала.
   ДИВНА И МЕЛÓДИ желели су да концерт који припремају за онлајн издање буде и нешто више од обичног „стриминга“, те су снимили музички филм, који представља део репертоара хора, али уједно публици широм света приближава и један београдски бисер – манастир Ваведење Пресвете Богородице.
   У мистичном амбијенту манастирске цркве, уз кадрове који нам дочаравају лепоту тек обновљеног фрескописа Ваведења, концерт под називом  Нека васкрсне Бог је изненађење и за публику која прати рад овог хора.
   Моргенланд фестивал одржаће се од 18. до 27. јуна 2020. године, а концертни филм Дивне Љубојевић и Мелóда је емитован 20. јуна 2020. године у 19 часова
 (по средњеевропском времену). 

Линк на коме можете да пратите фестивал је 
https://www.youtube.com/user/morgenlandfestival

   извор: www.avantartmagazin.com

Нема коментара:

Постави коментар